Nyerj notebookot, tabletet, mobiltelefont  vagy akár okoseszközt az évkezdéshez! Ehhez nem kell mást tenned, mint regisztrálni nyereményjátékunkon, és a notebook.hu oldaláról maximum 200.000 Ft értékben összeválogatni, hogy mely kütyükkel szeretnéd ajándéknak!

Ha szerencsés vagy, megnyerheted a kiválasztott termékeket, és még egy 5.000 Ft-os notebook.hu kuponnal is gazdagabb lehetsz, ha elég gyors vagy!

Tovább a játékra


S Dániel ezeket a termékeket választotta
a notebook.hu játékában:

Dániel ajándékkosarának összértéke: 198.990 Ft


„Az Apple watchot azért mert van benne gps ekg es véroxigén mérő funkció. A véroxigénszint a fittségem egyik fontos mutatója. Segíthet megérteni, hogy a szervezetem milyen mértékben képes felvenni az oxigént, illetve mekkora mennyi­séghez jut belőle. Az Apple Watch Series 6 figyelemre méltó új érzékelőjével és a hozzá tartozó alkalma­zással bármikor ellenőriz­hetem a véroxigénszintemet. Az órám emellett a háttérben is végez méréseket, és ezeket az adatokat kedvem szerint bármikor áttekinthetem. Az Apple Watch Series 6 az EKG appal az egyelvezetéses elektrokardiogramhoz hasonló EKG‑t tud készíteni. Ez óriási teljesítmény egy karórától. Létfontosságú adatokkal képes ellátni a kezelő­orvosomat, engem pedig nyugalommal tölthet el. A Digital Crownban és a hátlapi kristályban lévő elektródák az EKG appal együttműködve észlelik a szív elektromos jeleit. Elég megérintened a Digital Crownt, és 30 másodperc alatt elkészül az EKG-hullámforma. Az EKG app jelezni tudja, hogy a szívverésem szabályos, szinusz­ritmusú, vagy pitvarfibrilláció jeleit mutatja, ami a szívritmuszavar egyik súlyos formája. A monitort pedig mert szükségem van plusz egy képernyőre munkához és ez bizonyult a legjobb ár érték aránynak erre a feladatra.”