Nyerj notebookot, tabletet vagy akár okostelefont a sulikezdéshez! Ehhez nem kell mást tenned, mint regisztrálni nyereményjátékunkon, és a notebook.hu oldaláról maximum 150.000 Ft értékben összeválogatni, hogy mely kütyükkel szeretnéd ajándéknak!

Ha szerencsés vagy, megnyerheted a kiválasztott termékeket, és még egy 5.000 Ft-os notebook.hu kuponnal is gazdagabb lehetsz, ha elég gyors vagy!

Tovább a játékra


V Józsefné ezeket a termékeket választotta
a notebook.hu játékában:

Józsefné ajándékkosarának összértéke: 147.898 Ft


„A PS4 Slimmel ellentétben a PS4 pro több mint egy kisebb változat, sokkal erősebb hardver van benne, mint az eredeti konzolban, így számos játék sokkal szebb lehet rajta. Mind a játékokat, mind a streamelt videókat képes 4K-ban megjeleníteni, ugyanakkor fontos tudni, hogy a benne lévő Blu-ray olvasó nem 4K-s, vagyis az ilyen lemezeket nem fogja tudni ebben a felbontásban lejátszani. Emellett bár képeket 4K-ban rögzít, videókat csupán a 1080p/30 fps minőségben képes felvenni, ami a Remote Play és a Share Play funkcióknál, valamint a Youtube és a Dailymotion esetében felugorhat 1080p/60 fps sebességre.”